Снимка trafficnews.bgФелдшер в Бърза помощ спря линейка, за да помогне на

...
Снимка trafficnews.bgФелдшер в Бърза помощ спря линейка, за да помогне на
Коментари Харесай

Линейка спря на пътя Пловдив - Брестник, за да спаси блъснато куче

Снимка trafficnews.bg

Фелдшер в Бърза помощ спря кола за спешна помощ, с цел да помогне на блъснато куче! Случката е отпреди минути по пътя от Пловдив за Брестник. Животното е ударено от кола, чийто водач явно не е счел за нужно да спре, и пътуващите в този миг доктор Николай Вършилов и Дияна Плачкова го виждат простряно на пътя. Двамата спират, с цел да се опитат да оказват помощ. Единствената кола, която е спряла пък да помогне на двамата, е била колата за спешна помощ с екипа на Центъра за незабавна здравна помощ, написа trafficnews.bg.

Жената, която е оказала първа помощ на кучето, се казва Вили Батакчиева, показа Дияна, която в момента вече е в клиника " Заравет " в Пловдив дружно с кучето, на което вършат фотоси. Най-вероятно ще се окаже, че животното е блъснато в главата. Ще има потребност от финансова помощ за лекуването на кучето. Всички, които имат предпочитание и опция, могат да оказват помощ, като отбележат името на Дияна Плачкова.

Екипът на колата за спешна помощ се е прибирал към Куклен, когато е спрял да окаже помощ на потърпевшото животно, не е пътувал към пациент по сигнал, посочи нашата читателка. И добави: " Дано кучето да оживее! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР